Υπηρεσίες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

 

Τα συχνότερα αίτια δημιουργίας φραγμών στους σωλήνες, είναι συνήθως κακοτεχνίες στο αποχετευτικό σύστημα, ρίζες από κάποιο κοντινό δέντρο και γενικότερα η παρουσία σκουπιδιών.

Όλα αυτά, παρεμποδίζουν την διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την αναστροφή τους στην αρχή πλημμυρίζοντας έτσι τους  χώρους. Επίσης είναι πιθανό να δημιουργήσουν ρωγμές στις σωληνώσεις και έτσι, να διαφεύγουν τα καθαρά ή ακόμα και τα ακάθαρτα νερά με λύματα στον περιβάλλοντά  χώρο.

Η “Αποφράξεις Μακεδονία” σε απαλλάσει από αυτό τον εφιάλτη, μια για πάντα!

Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένους τεχνικούς και εξωτερικούς συναργάτες, προκειμένου να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με εγγυημένη ταχύτητα και αποτέλεσμα, την απόφραξη και τον καθαρισμό της αποχέτευσης οποιουδήποτε κτιρίου και εγκατάστασης. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη, ανεξαρτήτου μεγέθους σωλήνα και πολυπλοκότητας εγκατάστασης.  Με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα (πιεστικά & ηλετροκίνητα, κάμερες ειδικές για αποχετεύσεις), επιτυγχάνουμε την απόλυτη απόφραξη και τον πλήρη καθαρισμό του δικτύου σου, χωρίς κανένα κίνδυνο για φθορά στους αγωγούς και τις αγκαταστάσεις του κτιρίου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

 

Ακόμα και στις περιπτώσεις που το δίκτυό σου δεν παρουσιάζει συχνά ή και καθόλου προβλήματα, είναι σημαντικό να κάνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα (συνιστούμε μηνιαία συντήρηση) προληπτικούς καθαρισμούς στο οριζόντιο δίκτυο, για την διατήρηση της σωστής λειτουργίας του, αλλά και για την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.
Στον προληπτικό καθαρισμό με σκοπό την απλή συντήρηση των αγωγών, ερχόμαστε στον χώρο σου με το σύγχρονο πιεστικό μηχάνημα, το οποίο εχει τη δυνατότητα να πλύνει εσωτερικά όλα τα φρεάτια και τους αποχετευτικούς αγωγούς με τη βοήθεια της ελεγχόμενης πίεσης του νερού. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι, δεν χρησιμοποιούνται αιχμηρά αντικείμενα για να μην προκληθούν ανεπιθύμητες φθορές στις σωληνώσεις.

Με αυτόν τον τρόπο τα φρεάτια διατηρούνται καθαρά ώστε να μην αποτελούν εστίες μικροβίων. Οι σωληνώσεις αποσυμφορίζονταιαπό το πουρί και τα λίπη μειώνοντας την πιθανότητα να παρουσιαστούν φθορές και ρωγμές στο δίκτυο μελλοντικά. Τέλος μειώνει στο ελάχιστο κινδύνους όπως πλημμύρες, καταστροφές, δυσοσμίες, φράξιμο αγωγών κλπ.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

 

Εξαιρετικά σημαντικό στάδιο για την επιτυχή απόφραξη ή/και επιδιόρθωση του σωλήνα είναι ο τεχνικός έλεγχος που πραγματοποιείται με την χρήση της σύγχρονης, διαγνωστικής κάμερας ειδική για αποχετεύσεις, που διαθέτει το συνεργείο μας.

Η μικροκάμερα αυτή διαθέτει έναν εύκαμπτο άξονά δίνοντας έτσι την δυνατότητα να εισχωρήσει και να διακλαδιστεί μέσα στις σωληνώσεις παρέχοντάς μας πλήρη εικόνα για την κατανομή και τον τύπο του δικτύου, ακόμα και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται προκειμένου να αξιολογηθεί. Μπορούμε με αυτό τον τρόπο να καταγράψουμε το είδος και βάθος της ζημιάς όπως επίσης και το ακριβές σημείο επέμβασης, αποτρέποντας έτσι ανώφελα σκαψίματα, χρόνο και χρήμα.

Επιπλέον, αν ζητηθεί, υπάρχει δυνατότητα καταγραφής των αποτελεσμάτων σε USB και σε DVD, γεγονός που θα βοηθήσει τον υδραυλικό να επισκευάσει ευκολότερα και πιο γρήγορα την ζημιά.

 

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

 

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις τυχαίνει πολλές φορές να πλημμυρίσουν από τεχνικά ή φυσικά αίτια: κάποια βλάβη στο δίκτυο αποχέτευσης ή ύδρευσης, δυνατή βροχή κ.λπ.

Η “Αποφράξεις Μακεδονία”, με μεγάλη εμπειρία στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στις απολυμάνσεις και στη διαχείριση πολυκατοικίας βρίσκεται στο πλευρό σου για την άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων και σε εξυπηρετεί άμεσα, αποτελεσματικά και χωρίς φθορές, σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης.

Διαθέτουμε ειδικά βυτιοφόρα οχήματα για άντληση ακάθαρτων υδάτων και εκκένωση σηπτικών και απορροφητικών δεξαμενών όπως επίσης και ειδικά εξοπλισμένα συνεργεία για άντληση καθαρών υδάτων.

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Στην εταιρία μας φροντίζουμε πάντα για το δικό σας καλό. Για τον λόγο αυτο, συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα τεχνικά συνεργεία υδραυλικών, πλακάδων, συνεργείων καθαρισμού, γραφεία κοινοχρήστων, καθώς και πολλά άλλα επαγγέλματα, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση μεν, άλλα και γιατί θέλουμε να συμβάλλουμε στην καλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων του νοικοκυριού σας. Αν λοιπόν προτιμήσεις κάποιον από τους εξωτερικούς μας συνεργάτες θα έχεις έκπτωση σε οποιαδήποτε τεχνική υπηρεσία χρειάζεσαι!